onsdag 17 oktober 2012

                                                              Logg 3 "Komma över"                                                                    


Handlingen: Det är sommarlov och  Jesper ska börja sista året på gymnasiet och ska ta studenten. Han är en kille som är väldigt deppig och litar inte snabbt på människor. Han har precis blivit dumpad av sin förra flickvän och det är väldigt tungt för han. Han försöker göra livet lättare genom att inte tänka på henne, det gör han genom att han träffar andra tjejer. Han är inte så bra på det men han försöker vara rolig och trevlig inför andra tjejer även om han inte känner nånting för dom. Han gör det för att han ska glömma Emma (hans förra flickvän). Tillslut träffar han en tjej som gör honom glad även om han inte känner så mycket för henne, hon heter Sanna, och han kallar henne för vampyr. Boken går ut på att Jesper försöker reda till sitt liv igen och bli mer självständig. 

Interna konflikter
Jespers konflikt inom sig själv är att deppa ihop och inte går vidare eller gå vidare med sitt liv. 

Externa konflikter
Jespers externa konflikt är att han drar sig till Emma men han vill igentligen glömma henne, hon kommer in i hans liv precis när han håller på att glömma henne.

Våra kommentarer:
William: Konflikterna suger, dom är jätte tråkiga det händer inget roligt alls.
Robin: Konflikterna är lite mesiga men boken är ändå bra.
Albin: Konflikterna är inte så stora, boken går ut på samma sak hela tiden, det händer inte så mycket nytt och det börjar bli lite långtråkigt när dom gör samma sak hela tiden, men boken är ändå bra!
Hilda: Det är inte så mycket konflikter mest inom han, och boken är väldigt långtråkig men den blir bättre ju längre in i boken man kommer.
Fanny: Boken är jätte dålig! Det händer aldrig nåt nytt utan bara samma sak hela tiden, och jag fattar inte handlingen alls. Den är inte min smak på böcker! 

4 kommentarer:

  1. Vi är inte klara! Vi ska skriva mer sen på sv lektionen!

    SvaraRadera
  2. Vi är inte klara! Vi ska skriva mer sen på sv lektionen!

    SvaraRadera
  3. Tänk på att skriva rätt pronomen vg han/honom. ajg saknar någon punkt.

    Har ni några förslag på hur han ska lösa sina problem?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.