torsdag 11 oktober 2012

komma över logg 2

Huvudperson Jesper: Har precis blivit dumpad av sin flickvän, han är förstörd och väldig deppig. När man tror att det går upp för Jesper så går det bara neråt. Han vet inte riktig hur han ska bete sig framför tjejer, så varje gång han möter en tjej så håller det inte länge. Man följer hans liv som inte går så bra men samtidigt vill man fortsätta läsa för att se hur det går för han.

Kompisen Juggo: Juggo är en festande vän som till motsatsen av Jesper vet hur man ska bete sig framför tjejer. Juggo försöker jämt dra med Jesper på massa olika fester och få han på bättre humör. Juggo är en så kallad cool snubbe som kommer in på alla klubbar, tränger sig före i köer och är alltid glad.

 Ex flickvännen Emma: Emma är Jespers ex flickvän och är än väldigt speciell tjej som gillar gamla filmer ock konst. Hon verkar inte ha problem med att komma över Jesper utan hon har redan hittat en ny kille Knut. Men ändå bryr hon sig om han mycket. Emma förstör Jespers liv igenom att alltid ringa honom eller träffa honom, precis när han börjar komma över henne. Han saknar henne jätte mycket så varje gång de träffas minns han vad han missar med henne.

Övriga personer i boken: Sanna är en tjej som Jesper träffar efter en natt på en pub. Hon klär sig i svart och stora klackar. Jesper kallar henne för vampyr. 
Knut är Jespers ex flickväns pojkvän och är konstnär han är äldre än Emma Jesper. Man får inte veta mycket om han.
Jesper träffar olika personer hela tiden som man inte vet mycket om.

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.